Cultuurreizen 2016

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen, erkend door Toerisme Vlaanderen onder licentienummer A1529. Dit wil zeggen dat Airstop niet alleen mag bemiddelen tussen jou en de tour operators en luchtvaartmaatschappijen, maar ook zonder beperking reizen mag organiseren.

Cultuur leer je niet alleen uit boeken. Cultuur moet je beleven. Met Fratelzon beleef je cultuur op jouw manier. Met een hechte groep. Je kijkt, voelt, leert van alles om je heen en van elkaar. Cultuur en plezier gaan hand in hand. Beleef het met Fratelzon!

Anders Reizen richt zich tot elke wandelliefhebber. Binnen ons aanbod vind je zowel lichte wandelreizen – waarbij genieten, cultuur en wandelen hand-in-hand gaan – als zeer sportieve trekkings en expedities, waarvoor een topconditie en ijzeren wil onontbeerlijk zijn. Bij sommige reizen komt de cultuur van het gebied sterk aan bod, bij andere ligt het accent op de natuur.

Het Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat tegelijk jeugd- en volwassenenboeken uitgeeft, grote en kleine evenementen organiseert, cursussen op niveau aanbiedt en reizen met een meerwaarde opzet. Het Davidsfonds is actief op honderden plekken, in heel Vlaanderen, en focust in al wat het doet op taal, geschiedenis en kunst.

Al reizend krijgt iedereen, die met een open blik de wereld wil zien, de kans om de culturele rijkdom van de andere te ontdekken, te waarderen, te proeven. Vooroordelen over cultuur, land, ras, godsdienst smelten weg. Het ruimer denken groeit.