Poppunt vzw
Bloemenstraat 32 | 1000 Brussel
02 504 99 00
www.poppunt.be

Poppunt voorziet alle muzikanten, dj’s en producers in Vlaanderen en Brussel van de nodige info en kansen zodat ze zich soepel doorheen de muzikale jungle kunnen bewegen.

Zo kunnen ze elke dag bij ons terecht voor gratis advies binnen ieder aspect van hun muzikale traject: van de aanschaf van de eerste gear tot complexere topics als het uitbrengen en verkopen van muziek, auteursrechten, belastingen, enz. Op www.poppunt.be geraak je al een heel eind op weg. Je vindt er bovendien een educatiekalender met interessante workshops en je kan er langs mzkt zkt mzkt een muzikale compagnon de route vinden.

Wie eerder op zoek is naar z’n (eerste) podiumkansen, airplay of recensies, kan die honger op Poppunts kansenplatform vi.be stillen. Je vindt er grote en kleine festivals, tv- en radiostations, organisatoren en programmatoren, magazines, wedstrijden, enz. Allemaal op zoek naar kraakvers talent.

Voordeel voor Muzesleden

Tot en met 28 februari 2015 krijgt iedereen met een Muzeskaart 10% korting in de Poppunt-shop. Bezoek shop.poppunt.be en geef de code muzesppnt2015 in bij checkout. Je vindt er de Poppuntgids (bijbel voor iedere muzikant, dj en producer), abonnementen op het driemaandelijks Poppunt Magazine en heel wat andere publicaties die een rol kunnen spelen in ieders muzikale traject.