(online) Muziekwinkels

“Voorzichtig met die instrumenten, jongens! Ze moeten nóg een aantal jaren mee!” Als middelbare schoolleerling heb je er in de muziekles misschien nooit zo bij stil gestaan: al die instrumenten kosten een bak met geld, maar hoeveel precies? En wat dacht je van de computers en de software. Of van de tafels en stoelen. Om nog maar niet te spreken over onderhoud en reparatie. Waar je ook niet bij stil hebt gestaan is wie daarvoor verantwoordelijk is en wie de financiële keuzes maakt. Dat maakt ook niet uit, zolang je maar netjes omgaat met de spullen. Verder kun je gewoon onbezorgd leerling zijn.

Als muziekleraar in opleiding sta je er ook niet zo vaak bij stil. Je loopt stage en ziet verschillende vaklokalen. Lokalen met verschillende opstellingen en werkplekken. Met verschillende instrumenten in verschillende staat. Met of zonder fraaie apparatuur. En misschien zelfs met enkele studio’s aangrenzend aan het lokaal. Als jij degene was die erover mocht beslissen had je misschien andere keuzes gemaakt. Op grond van je muzikaaldidactische visie, of gewoon omdat je een ander idee van orde hebt dan je stagedocent. Dan is daar eindelijk dat moment. Je hebt je diploma, je bent aangenomen bij een middelbare school, en je krijgt een vaklokaal toegewezen. Of alles naar wens is, vraagt de directeur. En je denkt bij jezelf dat die gitaren toch echt hun beste jaren wel hebben gehad. Waarom heeft jouw voorganger toch al die computers aangeschaft, maar onvoldoende licenties voor de muzieksoftware. En trouwens, erg vervelend dat je de ramen niet open kan doen, omdat anders de biologiesectie geen les kan geven door de geluidsoverlast. Je zou graag een aantal zaken aanpassen zodat er beter muziekonderwijs door jou gegeven kan worden. Maar bij wie moet je zijn voor de financiering daarvan? En wat is je jaarlijks budget? Valt daarover überhaupt te onderhandelen en wat wordt er dan van jou als leraar verwacht?

En waar kan je de beste aankopen verrichten?
Muzes heeft een oplijsting gemaakt van online-muziekwinkels in Vlaanderen en Nederland.
Deel gerust je ervaringen over de uitrusting van je muzieklokaal via onderstaand formulier.
Een muziekwinkel vergeten?
Laat het ons even weten, we doen het nodige!

BDA-Music International is Benelux distributeur van Fusion Gig Bags & Arundos Reeds, alsmede business partner van Muremo NV voor de verkoop van Sterling Musical Instruments in Nederland. Distributie van ambachtelijk gemaakte instrumenten & hoogwaardige accessoires voor veeleisende muzikanten.

Charlee Guitars uit Panningen. Gesitueerd in het zuiden van Nederland waar je terecht kunt voor alles op gitaargebied en versterking, alle topmerken, handgemaakte Charlee gitaren & bassen, gemaakt volgens je eigen specifieke wensen. Ook heeft Charlee Guitars regelmatig interessante occasions en ben je ook voor afstelwerk, reparaties en modificaties hier aan het goede adres.

SoundXplosion is bezig met een reorganisatie en gaat zich richten op verhuur, zakelijke installaties en projecten. De webshop is offline.
Onze activiteiten gaan echter gewoon door en uw geplaatste orders worden normaal uitgevoerd.

Schreeven Muziekinstrumenten b.v. is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van een breed assortiment professionele muziekinstrumenten. Sinds jaar en dag geniet het vakmanschap en de expertise van het familiebedrijf grote bekendheid in Nijmegen en omstreken.

Voordelig en Snel uw Zamra, Hohner, Aura, Nuvo, Schneider, Meinel, Moeck, Dolmetsch en Adri’s Droom blokfluit kopen. Voor alle Beginners, Studie, Gevorderde, Sopraan, Sopranino, Alt, Tenor, Bas, Handbouw en Conservatorium Blokfluiten. Voor de Blokfluiten Winkel zijn blokfluiten een passie, wij helpen u daarom graag verder in het vinden van de juiste blokfluit. De Blokfluit Winkel wenst u veel kijk, leer en speelplezier toe!

Muziekinstrumenten voor iedereen – meer dan 25.000 artikelen in de Online Shop van Musik Produktiv beschikbaar. Het maakt niet uit of u een beginneling bent of dat u een gelouterde muzikant bent, in de webshop van Musik Produktiv of in onze muziekwinkel in Ibbenbüren vindt u wat u zoekt. Wanneer u bij ons een aankoop plaatst, profiteert u van het feit dat wij dit alles al die jaren konden bewerkstelligen met de volgende vuistregel in ons achterhoofd: de wensen van onze klanten staan bij ons altijd op de voorgrond.

Music Vanderheyden biedt u fantastische muziekinstrumenten aan voor elk budget – van beginner tot pro… Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in de muziek en wij bieden u een grote voorraad muziekinstrumenten & toebehoren en gespecialiseerde productkennis en -advies door ervaren en gedreven muzikanten.

Specialist in reparatie en verkoop van alle mogelijke blaasinstrumenten zoals saxofoons, klarinetten en fluiten.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en geluidsapparatuur in België. Bezoek één van onze 14 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Niets is leuker dan zelf producten proberen en vergelijken in onze winkels. Alleen dan weet je zeker dat je met het juiste product naar huis gaat. Iedere gitaar is uniek, iedere microfoon of speaker klinkt anders. Het draait allemaal om het juiste gevoel. Neem de tijd en ontdek wat het beste past bij jouw muziek. We zien je graag in de winkel! Beleef muziek. Jouw muziek.

Marktplaats, opgericht in 1999, was in Nederland één van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine en grote bedrijven. Elke dag bezoeken ruim 1.3 miljoen mensen Marktplaats. Samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten.

Voor Steeldrums en Percussie. Wij zijn gevestigd in Zeeland, maar leveren door heel Nederland, België en Duitsland. Kom vrijblijvend langs om de instrumenten te bekijken en uitproberen of bestel via onze webshop.

Drummershop.nl is een online webshop op het gebied van drumartikelen en accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal unieke merken waarvan wij het complete assortiment kunnen aanbieden.

Westerhaven Muziek opende zijn deuren in 1985 aan de Astraat 15 te Groningen. Aan de rand van het centrum omringd door voldoende parkeergelegenheid weet de muzikant ons inmiddels al 29 jaar te vinden. Ons team bestaat uit diverse productspecialisten, een gitaarreparateur, technische dienst en een IT afdeling voor de webshop. Wij zijn 6 dagen in de week geopend met ruime openingstijden. Kom vooral eens langs om ons prachtige assortiment te bewonderen.

Is muziek voor u… Hobby? Passie? Interesse? Beroep? Wij delen uw passie voor muziekinstrumenten en alles wat u voor een perfecte muziek belevenis nodig heeft. Dit al meer dan 40 jaar. Meer dan 55.000 artikelen zijn in onze onlineshop beschikbaar en kunnen direct besteld worden.

Fritz-Events is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!

We at Guitar Musician are dedicated to providing our clients with the best quality products and services, at the best prices available on the net today. We work only with tried, tested and true manufacturers and suppliers of brand name musical instruments that deliver the satisfaction our customers demand.

GearTree.com is proud to have its roots in the music business. We offer one of the best selections of music gear anywhere, serving beginner and professional musicians alike. We are committed to offering you the best music gear, the best prices, and the best service anywhere.

At JustStrings.com, we offer the world’s largest selection of musical instrument strings. This includes acoustic and electric guitar strings, bass strings, banjo strings, cello strings, double bass strings, fiddle strings, mandolin strings, ukulele strings, viola strings as well as strings for a wide variety of folk instruments.

If you are looking to buy, rent or trade something musical. You have found the right place! Free shipping on almost everything! Celebrating 20+ years of excellent customer service!

Wholesale, retail and rental of percussion instruments. PPP is an Amsterdam based percussion specialist, offering wholesale, retail and rental services. PPP covers the whole range of drums and percussion, with a strong focus on concert percussion.

Begonnen in 1948 als huiskamer in Amstelveen, tegenwoordig een ruim pand aan de Amsterdamseweg 202 in Amstelveen. Met een mooi merkenpakket kunnen wij u in elke prijsklasse, maar uiteraard ook in elk persoonlijk karakter van de instrumenten tot dienst zijn. Naast de verkoop en verhuur van akoestische instrumenten kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud aan uw toetsinstrument en de verkoop van keyboards, digitale piano’s en orgels van de merken Yamaha, Roland, Kawai en Content. Uiteraard vindt u bij ons ook alle accessoires op toetsinstrumentengebied!

Casa Benelly onderscheidt zich van andere gitaarspeciaalzaken door de aard en de verscheidenheid van de collectie. Op ieder terrein heeft de winkel àlle belangrijke topmerken in huis. Dat geldt voor de klassieke en de flamencogitaren, maar ook voor de steel strings en de jazzgitaren.

De BESTE prijzen, de BESTE service en GRATIS VERZENDING op bijna alles! Bij NL.MusiciansUniversity.com koop je de beste studio microfoons, MIDI keyboards, draadloos, headsets, PA systemen en speakers, gitaar en bass effecten DJ apparatuur en muziekinstrumenten met extra korting en gratis professioneel advies,.

i4-muzique en i4-instruments is een winkel en webwinkel nabij het centrum van Eindhoven. Wij zijn specialisten op het gebied van studio apparatuur, MIDI keyboards, software, DJ gear, pro-audio en muziekinstrumenten, snaarinstrumenten, gitaar en basgitaar. Daarnaast bouwen bij voor studio en live doeleinde Windows en Apple computers op maat. Naast een winkelervaring bieden wij je ook een webwinkel ervaring, dus bestellen vanuit je luie stoel.

Bassoon shop | FagotAtelier Maarten Vonk is een hoogwaardig bedrijf gespecialiseerd in alles wat met de fagot te maken heeft. Ruim 200 fagotten gaan per jaar door onze handen, van kleine reparaties tot totale revisies en restauraties..

De specialist voor verkoop van violen en accessoires.

Talloze Europese muzikanten, DJ’s en producers bestellen nu bij Bax-shop. We hadden ook stofzuigers kunnen verkopen, maar daar worden we niet gelukkig van. Muziek is onze passie. Online is Bax-shop natuurlijk uitstekend vertegenwoordigd.

EIG Muziek is al 38 jaar de specialist in muziekinstrumenten, geluidsinstallaties en lichtapparatuur. Wij zijn een hecht team, bestaande uit gepassioneerde muziekmensen, die goed naar u als klant luisteren en door onze eigen passie voor muziek, uw wensen en vragen goed kunnen aanvoelen. Naast de website, waar het grootste deel van ons assortiment te vinden is, is dus een bezoek aan onze muziekwinkel in Nijmegen zeker de moeite waard.

Zin om uw muzikale talenten te ontplooien? Dan bent u bij Piens Deinze aan het juiste adres! Breng snel een bezoekje aan onze winkel in Deinze en laat u begeleiden door de Piens-Muziek-Adviseurs.

ClubSound Professional Sound and Light is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de Verkoop, Verhuur en Installatie van professionele licht en geluidsapparatuur. In 1996 is dit bedrijf in ’s Gravenzande begonnen, voornamelijk in de regio Westland, maar momenteel is het klantenbestand door bijna geheel Nederland uitgebreid ne heeft zelfs opdrachten buiten Nederland uitgevoerd.

Welkom in De Muziekwinkel voor het jonge kind! Kinderen maken graag muziek alleen en met elkaar. Voor scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, instellingen en voor thuis hebben wij een breed assortiment. Kijk heerlijk rond in onze webwinkel die 24 uur per dag geopend is…

We display the latest news from the musical instruments industry.

Planet-Groove is the one-stop information site for Synths enthusiasts. Roland, Yamaha, Korg and many other manufactures provide music equipment for the Dance Scene and Planet-Groove tries to provide the hottest information for you. Not just information, but also downloadable sounds and patches for your favourite synth.

Our primary motivation is our love for guitars. All employees of Max Guitar are guitarists and audiophiles. We do not compromise when it comes to the quality of our tools of the trade and equipment. We bring you the best, the unusual, the unique and all the innovative products that are made with love and sustainability rather than just for short-term profit. We only represent the brands and products that we are sure you will enjoy for years to come.

Earth Vibe Music – Independent record label and distributor of world music, selling an extensive selection of music CDs from around the world including music for relaxation and meditation. We are dedicated to the promotion of world music. This site is about you being able to order music CDs which would not normally be available through standard outlets. We are adding to the range on a regular basis as we find more music.

Omega Music (UK) Ltd. was founded in 1987 and initially specialised in the supply of musical instruments and equipment to schools and colleges across the U.K. The Educational side of our business is still an important aspect of what we do – we are one of the U.K.’s main suppliers in the field- and it has provided us with the experience and an infrastructure to operate an efficient mail order business. Over the years, this has been extended to internet sales.

Guitar Stop® is a family owned & operated retail musical instrument store located in Cambridge MA, 3 miles from Boston, since 1962. For three generations we have been a full service neighborhood music store; selling guitars, accessories & offering lessons and repairs.

Established in 2004, Best Guitar Parts began as an online retailer of hardware and electronics for guitar and bass. We focused on offering the highest quality hardware, pickups, electronics components and speciality items to make it easier to find the best parts for your instruments without the hassle of sifting through so many pages of low quality parts.

SaxCompany.nl heeft een zeer uitgebreide collectie saxofoons in alle prijsklassen! Voor ons gehele assortiment saxofoons geldt dat wij zeer scherpe prijzen hanteren. SaxCompany.nl is dealer van alle grote saxofoonmerken, zoals Selmer, Yanagisawa, Yamaha, Conn, Selmer USA, Trevor James, Cadeson, P. Mauriat. Indien u interesse heeft in een nieuwe saxofoon kunt bij ons op uw gemak saxofoons uittesten in onze testruimte.

Breng een bezoek aan onze website. We hopen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

In tegenstelling tot de meeste webshops hebben wij alles wat vermeld wordt op deze site op voorraad. In onze winkel hebben wij nog veel meer produkten dan vermeld op onze webshop. Het is dus altijd de moeite waard om eens langs te komen.

Met een goed advies, uw Hohner, Seydel, Suzuki, Fender, Hering, Tombo, Belcanto, Memphis en Lee Oskar mondharmonica kopen. Wij verzenden mondharmonica’s en mondharmonica accessoires in geheel Europa, maar ook Wereldwijd!

Een beetje eigenaardig wellicht, maar niet de verkoop staat bij ons op de eerste plaats, maar wel goed advies. Wij proberen U binnen Uw budget het beste instrument aan te bieden! Onze taak bestaat erin optimaal te luisteren naar Uw wensen, dromen en verwachtingen, zodat we U een instrument of apparaat kunnen adviseren dat daaraan zal voldoen!

Al vanaf 1977 staat u als klant in het middelpunt bij Muziekcentrum Oostendorp. Bij ons kiest u voor kwaliteit en service. In de diverse grote showrooms in Wezep kunt u een ruime collectie piano’s en vleugels, digitale piano’s, orgels, keyboards en synthesizers beluisteren en bespelen. Wij luisteren naar u en helpen u het instrument te kiezen dat het beste aansluit bij uw wensen. Ook na eventuele aankoop kunt u bij ons terecht zodat u jarenlang met plezier kunt genieten van uw muziekinstrument.

Stringweb is in 2008 opgezet door gitaarfanaten met een professionele, geschoolde achtergrond in de muziek. We zijn begonnen door ons met name te richten op de verkoop van gitaarsnaren. Inmiddels is ons assortiment zodanig uitgebreid dat we niet alleen voor gitaristen allerlei accessoires verkopen maar ook voor andere muzikanten een groot aanbod hebben. Bij Stringweb kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bestellen. Service, klanttevredenheid en snelle levering vinden wij erg belangrijk.

Al meer dan 8 jaar is DjGear.nl een vertrouwd internetadres voor licht- en geluidsapparatuur. DjGear.nl is een dochterbedrijf van Dynamite Licht- en Geluidsverhuur, al meer dan 25 jaar een succesvolle drive-in show en tevens verhuurbedrijf uit Limburg. In toenemende mate werden we door relaties benaderd om apparatuur te leveren. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn we in 2000 gestart met DjGear.nl.

De Krijger Muziekinstrumenten is opgericht in 2007. Wat destijds begon als een zoektocht naar de beste muziekinstrumenten tegen spectaculaire prijzen, vooral voor eigen gebruik in eigen bands, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé online muziekwinkel van Nederland en België. Wij bieden u degelijke, fraaie én goed geprijsde instrumenten en dito accessoires aan, uiteraard met uitgebreide garantie.

Roxy Music, was founded in 1939 by Ray Ratajik, and Pau Laresch. Both played in local area band venues, and realized the need for a local musical instrument store. Since 1982, Roxy Music has grown from a 2000 sq ft shop, to one of La Porte’s largest downtown stores and one of the largest music stores in Northwest Indiana. It is a 9000 sq ft store now that ships all across the USA, and to many other countries around the world.

We are your one stop shop for outstanding values on a broad selection of music equipment. Whether you are looking for acoustic guitars, electric guitars, bass guitars, guitar amps, drum sets, recording equipment or just about anything else, you will find it here and at a great price. We carry all the big brands, including Fender guitar and many others. While you are browsing, keep in mind that only a fraction of our immense inventory is displayed on our website. We carry hundreds of thousands of products, so if you don’t find what you are looking for, contact us. We just may have it or can get it.

GTR Music are specialists in hiring out PA systems for weddings, parties and events to make your special day sound great. In addition we provide short and long term musical instrument rental as well as a range of accessories for sale to help you get the best out of your music. Other services include guitar and amp repairs and setups.

Browse our huge range of musical instruments, studio, lighting, and PA equipment at Europe’s largest music retailer. We have the thomann hottest brands, affordable alternatives and many free resources for musicians.

Gigasonic Music Recording Equipment & Musical Instrument Store
has everything you need for pro studio, live sound and home recording and editing, whether you’re a touring pro or in a garage band.
From pro audio recording equipment and computer music recording software & hardware to recording microphones, audio mixers, and band electronic instruments, Gigasonic Recording Studio Equipment & Musical Instruments Store is your source for digital pro tools to make your music magic.

Irish Whistle & Drum (Bodhrán) Specialists Since 2002. Proudly representing Hedwitschak Bodhráns in the US since 2003!

The Online Music Shop is a supplier of the latest sheet music and high quality new and used musical instruments. We aim to keep all Associated board exam pieces in stock and can source almost any music you may require. As part of our ethos of encouraging young people to make music a percentage of all our sales goes to support the work of our local Music Service.

Simple to use UK online trading advert site for musicians, instrument manufacturers and traders where items are easy to be displayed for buyers and sellers to purchase or exchange. Our buy or sell categories cover all musical instruments and accessories.

Over the past 40 years, we have dedicated ourselves to finding the best pianos and offering them to our customers. From small family pianos to magnificent concert grands, our diverse collection can help you find the perfect instrument. We also offer a range of services, including concert rentals, personal rentals, tuning, moving, piano storage, rebuilding, refinishing, and other technical support to ensure that any piano owner’s needs are met to the highest degree of quality and satisfaction.

Reacties en suggesties op dit artikel zijn steeds welkom.
 

Gelieve vooraf de richtlijnen door te nemen. 

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Reactie