Premium horren van Grandeur met een lange levensduur

Premium horren van Grandeur met een lange levensduur

Steeds meer mensen kiezen voor een hor. Dat is ook niet zo gek, want een hor biedt namelijk veel voordelen; je krijgt frisse lucht binnen en je houdt insecten juist buiten de deur. Als je kiest voor een hor van Grandeur, profiteer je van nog meer voordelen. Welke? Dat lees je hieronder!

Lang genieten

Doordat Grandeur werkt met hoogwaardige materialen, kunnen deze goed tegen een stootje. Hagel, windstoten of harde regen? Horren van Grandeur kunnen het prima hebben. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je na een paar jaar alweer een nieuwe hor moet kopen. Je kunt dus rekenen op een lange levensduur, waardoor het ook nog eens een prima investering is. Onderhoud heb je er nauwelijks aan en je woning wordt ook nog eens meer geld waard. Een hor die mooi aansluit op je woning en insecten buiten de deur houdt, zal door een taxateur namelijk zeker op waarde worden geschat.

Luxe merk

Heb je een moderne, trendy woonstijl? Of heb je gekozen voor een landelijke stijl? Wat je woonstijl ook is, je gaat binnen het assortiment van Grandeur zeker slagen voor een hor. Jouw stijl en favoriete kleur; Grandeur heeft het in huis. Dit premium merk sluit prima aan bij luxe woonstijlen, hierdoor wordt een hor niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar juist ook een mooie aanvulling op je bestaande interieur.

Hulp bij hooikoorts

Naast het feit dat een hor insecten, vliegen en wespen buiten de deur houdt, biedt het ook nog eens bescherming tegen hooikoorts. Pollen veroorzaken hooikoorts en juist die pollen, kunnen niet door een hor naar binnenkomen. De gaatjes zijn simpelweg te klein voor de pollen om binnen te dringen. Met een hor ben je dus altijd beschermd als je last hebt van hooikoorts.

Maatwerk

Heb je een oud boerderijtje met afwijkende deurafmetingen? Woon je in een appartement met juist hele grote deuren? Geen probleem, Grandeur levert namelijk ook maatwerkoplossingen. Je kunt erop vertrouwen dat de hor zodanig wordt gemonteerd dat deze niet of nauwelijks opvalt. En dat is natuurlijk precies de bedoeling. En als de hor eenmaal geplaatst is, kan de deur meteen lekker open. Insecten en pollen blijven buiten en frisse lucht stroomt meteen naar binnen. Heerlijk genieten!