Verwen jij jezelf met een vakantie naar de Balearen?

Verwen jij jezelf met een vakantie naar de Balearen?

De Balearen is een Spaanse eilandengroep, gelegen tussen Europa en Afrika in. Het heerlijke klimaat in combinatie met een verkoelende zeewind, maken deze eilanden zeer geliefd om naar toe op vakantie te gaan. En ieder eiland is uniek; qua afmetingen, bezienswaardigheden en ligging. Ben je toe aan een lekkere vakantie vol ontspanning, lekker eten en drinken en nieuwe indrukken? Kies dan voor een welverdiende vakantie naar de Balearen!

Ibiza is betoverend

Eén van de eilanden van de Balearen, is Ibiza. Als je aankomt op Ibiza, snap je meteen waarom dit eiland zo enorm geliefd is. Het uitgaansleven hier is fantastisch, maar er is nog veel meer wat dit eiland zo bijzonder maakt. Bijvoorbeeld de hippiemarkten hier, zijn al een reden om naar dit eiland te gaan. Je waant je op deze markten meteen in de flowerpower periode. Je kunt hier onder andere accessoires kopen en authentieke Ibizaanse producten. Daarnaast zijn er ontelbaar veel mooie baaitjes op het eiland, waar het echt goed vakantievieren is. Ook zijn er veel verschillende stranden waar je uit kunt kiezen; familiestranden, hippiestranden, maar ook bijvoorbeeld nudistenstranden. In Ibiza stad kun je heerlijk shoppen en mensen kijken. Ook het oude gedeelte van deze stad, is zeer de moeite waard om te bezoeken. Hou je ervan om er met de boot op uit te trekken? Ook dat is hier vanaf dit eiland prima mogelijk, vanaf het water krijg je een nog betere indruk van het eiland en ervaar je optimaal het Ibizagevoel. Een vakantie Ibiza boeken doe je gemakkelijk en snel online. Ga jij jezelf verwennen met een heerlijke vakantie naar Ibiza?

Menorca voor de ideale gezinsvakantie

Slechts een paar uurtjes vliegen en een zee waar kinderen heerlijk in kunnen spelen; Menorca is het ideale eiland om naar toe te gaan met jonge kinderen. De stranden op dit eiland zijn ondiep en lopen langzaam de zee in, kinderen kunnen hier dus prima spelen in het water. Dat het maar een paar uurtjes vliegen is vanaf Nederland, is met jonge kinderen ideaal. Als een vlucht te lang duurt, houden de jongsten het vaak maar moeilijk vol en gaan zich na verloop van tijd vervelen. Op vakantie naar Menorca is optimaal genieten voor het hele gezin; de hotels en de lokale bewoners zien hier ingesteld op gezinnen en gaan hier uitstekend mee om. Dat wordt vakantiepret voor het hele gezin!