Kunstzone

Verkoop advertenties
Ineke Kitslaar
Baarzenstraat 19a | NL-5262 GD VUGHT
+31 6 108 276 16
www.kunstzone.nl

Kunstzone staat voor de vertegenwoordiging van alle kunstvakken en hun verenigingen. Samen onder één paraplu. Muziek, beeldend, audiovisueel, dans, theater/ drama en de letteren, allemaal hebben ze hun plekje.

Met als focus kunst, cultuur en educatie bieden we u het meest belangwekkende van wat er op uw vakgebied in Nederland en buitenland aan de gang is. We zijn een verenigingsblad maar bieden veel meer, ook voor niet-verenigingsleden! Deze combinatie is uniek in Nederland. We geven een gelijknamig blad uit en een App, maar zijn ook vindbaar op het internet, Facebook en Twitter. We willen op deze manier een breed platform creëren voor het kunst- en cultuuronderwijs in Nederland.

De stichting Kunstzone heeft maar een doel: Uit alle informatie het meest relevante te filteren. We brengen u niet alleen op de hoogte, maar geven nieuwe inzichten, prikkelen u tot nieuwe initiatieven voor uzelf en uw leerlingen of studenten. Dus achtergrond én verdieping, maar ook praktijk en inspiratie over de volle breedte van alle kunstvakken. Naast vak-exclusieve inhoud kijken we nadrukkelijk ook naar wat de kunsten met elkaar verbindt en wat vakoverstijgend is. Het is niet voor niets dat steeds meer kunstopleidingen Kunstzone als verplichte kost op het menu hebben staan. We onderzoeken ook telkens weer op welke wijze wij de informatie over het voetlicht kunnen brengen en via welke kanalen. Zo hebben we sinds 2014 een lees-app ontwikkeld terwijl u nog altijd oude nummers u via de site kunt doorzoeken.

Voordeel voor Muzesleden

Voordelen volgen…