H ART Magazine
Cadixstraat 39 | 2000 Antwerpen
www.hart-magazine.be

H ART, tijdschrift voor hedendaagse kunst in België en omgeving, brengt om de drie weken een publicatie uit met nieuws uit het veld van de hedendaagse beeldende kunsten.

H ART maakt een heldere, overzichtelijke en kwaliteitsvolle tabloid over actuele kunst. H ART is zowel een uitnodiging als een gids voor wie nog niet vertrouwd is met hedendaagse kunst, als een leidraad voor de geïnteresseerde leek en het professionele circuit.

Voordeel voor Muzesleden

Muzes vzw en H ART, Tijdschrift voor hedendaagse kunst in België en omgeving, hebben het genoegen u een abonnement op H ART aan te bieden aan een exclusieve kortings-prijs. Voor één jaargang (15 nummers) betaalt u slechts € 53, in plaats van € 65.

Dit éénmalige aanbod is slechts geldig van 5 januari 2015 tot 5 februari 2015. Het is dus aan de snelle beslissers!

Om te genieten van dit aanbod volstaat het om vóór 6 februari 2015 in te tekenen per mail (info@muzes.be) met vermelding “Abonnement op H ART”. Geef in uw e-mail zeker ook uw volledige naam- en adresgegevens mee. Uw gegevens worden doorgestuurd naar de abonnementsdienst van H ART (Idecom Media), die uw abonnement verder zullen opvolgen.

Lees hier een exclusief proefnummer van H ART