Voor elk slotenprobleem een oplossing

Voor elk slotenprobleem een oplossing

Wordt het openen van jouw slot steeds lastiger? Ervaar je alsmaar meer weerstand als je de sleutel in het slot stopt? Dan is jouw slot mogelijk toe aan vervanging. Je kunt hiervoor een professionele slotenmaker inschakelen. Hij zal snel en vakkundig een oplossing voor jouw slotenprobleem kunnen bieden. Of je huidige slot nou versleten of opengebroken is. De slotenmaker heeft voor elk slotenprobleem een passende oplossing. 

Altijd een slotenmaker in de buurt

Een slot vormt letterlijk de toegang tot jouw woning. Wanneer er iets mis is met jouw slot wil je dat het probleem snel wordt opgelost. Een slechtwerkend slot kan namelijk je veiligheidsgevoel aantasten. Inbrekers kunnen immers gemakkelijker jouw woning binnendringen als het slot niet naar behoren werkt. Maar een defect slot kan er ook voor zorgen dat jij zelf plotseling je woning niet meer in kunt. Wanneer jouw slot kuren vertoond is het daarom verstandig om een slotenmaker in te schakelen. Kies je voor een slotenmaker van Slotenprobleemkwijt? Dan ben je altijd verzekerd van een snelle service. Dankzij een groot netwerk van professionele slotenmakers is er altijd een slotenmaker bij jou in de buurt. Zo kun jij altijd snel en vakkundig van het slotenprobleem worden afgeholpen. 

Tijdelijk slot na een inbraak 

Een snelle service van een slotenmaker is zeker ook na een inbraak wenselijk. Wanneer de inbrekers jouw slot hebben geforceerd, wil je graag zo snel mogelijk nieuwe sloten. Je wilt immers voorkomen dat er wederom gemakkelijk ingebroken kan worden. Heb je het geforceerde slot in de nachtelijke uren pas ontdekt? Dan is het niet mogelijk om diezelfde nacht alle sloten nog te laten vervangen. Wel kan de professionele slotenmaker direct een tijdelijk slot plaatsen. Zo is jouw woning in ieder geval voor de nacht voorzien van een goede beveiliging. Dit tijdelijke slot zal vervolgens later bij daglicht alsnog vervangen worden door een nieuw slot. 

Nieuwe sloten van goede kwaliteit

Wanneer je nieuwe sloten laat plaatsen, wil je uiteraard dat de nieuwe sloten van goede kwaliteit zijn. Zeker wanneer je net met een inbraak te maken hebt gehad, vind je goede beveiliging erg belangrijk. Maar welke sloten kunnen jou de beste beveiliging bieden? Sloten die voorzien zijn van het SKG keurmerk. Deze sloten zijn uitvoerig gekeurd door een onafhankelijke organisatie. Bij deze keuring ligt de focus op de vertragingstijd van het slot. Ofwel: hoe lang kan het slot een inbreker buiten houden? Het antwoord op deze vraag wordt gegeven middels het toekennen van sterren. Het slot kan een, twee of drie sterren verdienen. Hierbij duidt drie de langste vertragingstijd en dus de beste kwaliteit aan.