De leukste badkamer inspiratie voor 2021

De leukste badkamer inspiratie voor 2021

Wil je een badkamer kopen? Wij bieden je in dit artikel de leukste badkamer inspiratie voor 2021. Er zijn namelijk zoveel leuke trends dit jaar, die zeker niet mogen ontbreken in jouw badkamer. Ben jij al benieuwd wat de precieze trends in de badkamer zijn? Lees dan snel verder en ontdek onze badkamer inspiratie voor 2021.

Groen in de badkamer

Groen in bad kamers is iets wat we steeds meer zien. Zo kan wat groen in je badkamer zorgen voor een levendige sfeer. Of je nu een paar kleine plantjes op de wastafel zet of een grote plant in de badkamer plaatst, je brengt ongetwijfeld veel sfeer in de ruimte. Ook is de badkamer perfect voor planten vanwege de hoge luchtvochtigheid. Planten die je bijvoorbeeld in je badkamer zou kunnen plaatsen zijn de Sanseveria, de Aloë Vera, de Lepelplant en Varens. Deze zijn hier perfect voor. 

Vrijstaande wasbakken en badkuipen

Ook vrijstaande wasbakken en badkuipen zijn helemaal in. Deze objecten geven jouw badkamer een luxueuze en moderne uitstraling. Je kunt deze badkuipen en wasbakken in diverse soorten en maten vinden, waardoor er altijd wel iets is dat precies past bij de uitstraling die jij jouw badkamer wilt geven.

Douche met glazen wand en de open douche

Als we het hebben over douches, zijn er diverse soorten verkrijgbaar. De open douche is en blijft nog wel even een trend. Hierbij gaat het vooral om de douches die diverse extra toepassingen hebben, zoals sfeerverlichting, een vernevelingssysteem, enzovoort. Ook de douches met glazen wanden zijn helemaal on trend. Een voordeel hiervan is dat de badkamer veel strakker en luxe oogt. Ook kun je hiermee een mooie industriële look creëren. Weet jij al wat voor soort douche je wilt? 

De muur als eyecatcher

Mocht je te weinig ruimte hebben om een vrijstaande badkuip in de badkamer te plaatsen, dan kun je er ook voor kiezen om van jouw muur een ware eyecatcher te maken. Zorg ervoor dat deze muur er totaal anders uitziet dan de rest van je badkamer. Ga voor een opvallende kleur, een mooie betegeling of kies een mooi behang uit. Zo geef je jouw badkamer net wat meer sfeer.

Ga jij deze trends voor 2021 ook toepassen in je badkamer? Ga dan eens via internet op zoek naar meer inspiratie en kies jouw favoriete trends uit. Wij wensen je veel succes met het creëren van de badkamer van je dromen.