Waarom juist nu beleggen?

Waarom juist nu beleggen?

Lage rente op je spaarrekening. Je geld staat stil, terwijl de wereldeconomie volop in beweging is. Dit is het moment om te starten met beleggen! Behaal een fraai rendement op je geld met beleggen, wat ook nog eens spannend en leerzaam is. Beginnen met beleggen is wel iets wat je goed voorbereid moet doen. Door jezelf eerst te verdiepen in deze bijzondere wereld, haal je straks namelijk een hoger rendement en maak je het beleggen voor jezelf nog leuker!

Juiste instapmoment

De Coronacrisis zorgt voor veel beweging in de economie. Bedrijven maken veel winst, andere juist weer verlies. Onlinebedrijven doen het super goed, terwijl het in de horecabranche juist weer slecht gaat. Maar let op! Want waar beweging is, kan geld verdiend worden. Koersen schommelen, sommigen koersen zakken zelfs helemaal onderuit. Ideale moment om in te stappen? Door je beleggingen te spreiden, kun je ook je risico’s spreiden. Lopen de onlinebedrijven goed? Traditionele bedrijven wat minder? Spreiding is altijd goed, over een maandje kan het namelijk wel weer precies andersom zijn. Lijkt cryptocurrency je interessant om in te beleggen? Digitale valuta is door de Coronacrisis extra populair geworden. Een prima moment om in te stappen dus!

Informatie op Beleggen.com

Als beginnende belegger doe je er goed aan om jezelf eerst te verdiepen in de wereld van het beleggen. Het platform Beleggen.com is hiervoor ideaal. Je kunt hier cursussen volgen, Podcasts luisteren en advies vragen aan ervaren coaches op het gebied van beleggen. Je vindt hier ook informatie over software die je kunt gebruiken. Deze software kan analyses voor je maken waarmee jij gedegen beslissingen kunt nemen. Door veel kennis tot je te nemen en vragen te stellen aan experts, kun jij straks een prima start maken met beleggen.

Bitvavo Exchange voor een goede start

Ben je van plan om in digitale valuta te investeren? Als je dit op eigen houtje wilt gaan doen, neem je hiermee grote risico’s. Je weet immers niet welke partijen er betrouwbaar zijn en of je wel een reële koers betaalt voor een aandeel. X Bitvavo Exchange maakt het voor beginnende beleggers mogelijk om in digitale valuta te handelen. Via dit platform kun je op een veilige, betrouwbare manier jouw gewenste digitale valuta aankopen en verkopen wanneer jij dit wilt. Ook kun je hier terecht voor gedegen advies. Bitvavo ervaringen van startende beleggers zijn erg positief. Deze Exchange is ideaal om een goede start te maken!